Plougmann Vingtoft får topkarakter på international rangliste

Resultatet af den årlige IP Stars-undersøgelse, som foretages af det anerkendte rankinginstitut og IPR-fagtidsskrift, Managing Intellectual Property, er netop blevet offentliggjort. Og vi er glade og stolte over at kunne meddele, at Plougmann Vingtofts patentrådgivere lige som sidste år er fremhævet blandt de allerbedste i Danmark.

 

 

Kun to andre virksomheder ud over Plougmann Vingtoft er blevet placeret øverst i kategorien ”Patent Prosecution”, som vurderer de rådgivere, der leverer den bedste håndtering af patentansøgninger og udstedte patenter, herunder sagsbehandlingen over for patentmyndighederne.

Det er desuden værd at nævne, at vores firma nu er blevet listet i den eftertragtede Tier 1-kategori i hele 11 år i træk samt at øvrige toneangivende rankingmedier har anbefalet vores rådgivere i en lang årrække. Det ser vi som en stor anerkendelse af kvaliteten i ​​vores arbejde samt spidskompetencer inden for IPR-rådgivning.

IP Stars’ rangliste er udkommet i mere end 30 år og er baseret på utallige, uafhængige interviews med advokatfirmaer og IPR-bureauer samt deres kunder i mere end 80 lande. Af samme grund anses ranglisten som det mest grundige og omfattende opslagsværk over IPR-eksperter i hele verden.

Du kan se den komplette rangliste for 2018 her.

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtoft opruster med advokatkompetencer
LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtofts varemærketeam høster international anerkendelse