Tak for et særligt mindeværdigt år!

Headerbillede: Ian Schneider / unsplash.com

Jul og nytår står for døren, og i Plougmann Vingtoft ønsker vi hermed vores kunder og samarbejdspartnere glædelig jul og godt nytår.

Vi vil gerne takke for et godt og frugtbart samarbejde gennem 2017 og samt sende en tak til alle jer der var med til at fejre vores 50 års jubilæum i årets løb ved forskellige begivenheder.

2017 blev på flere måder et ganske særligt år, og vi blev bl.a. kåret som IP Firm of the Year 2017 for Danmark af det anerkendte, britiske analyse- og nyhedsmedie, Managing Intellectual Property. Vinderen af den eftertragtede pris udpeges bl.a. på grundlag af interviews med virksomhedens kunder, og vi vil derfor også gerne her sende en stor tak til alle jer der fremhævede vores præstationer og resultater i den bagvedliggende analyse. Vi er meget stolte af prisen, og vi vil arbejde på hele tiden at matche vores kunders behov og forventninger og dermed kunne komme i spil til den fine udmærkelse igen.

Som IPR-rådgivere arbejder vi hver dag på at hjælpe vores kunder med at styrke deres konkurrenceevne gennem brugen af IPR og på den måde skabe vækst gennem kreativitet og innovation. Hos Plougmann Vingtoft byder vi et nyt år velkommen hvor vi fortsætter det gode samarbejde med vores kunder med vores mission for øje. Helt i tråd med dette fortsætter vi i 2018 vores store fokus på den digitale verden, hvor bl.a. kunstig intelligens og robotteknologi spiller en meget vigtig rolle.

Vi vil gerne i denne dejlige juletid dele vores helt nye kortfilm: IPR i en verden af lyd med jer. I filmen møder I en af vores specialister, der fortæller om sin passion og deler ud af sin store tekniske viden som en af Danmarks førende IPR-rådgivere inden for lyd og akustik. God fornøjelse!

Glædelig jul og godt nytår! I Plougmann Vingtoft ser vi frem til det nye år sammen med jer.

Med venlig hilsen


Annette Siewert Lindgreen
CEO