Superskarp medarbejder til IT-support og drift søges

Har du erfaring med IT-Support og almindelig drift? Så er det måske dig, vi søger til vores IT-afdeling hos Plougmann Vingtoft.

Jobbet

Du bliver den anden fuldtidsansatte i vores IT-afdeling, og skal hjælpe med at løse en bred vifte af udfordringer og opgaver. Det primære fokus er på support af vores ca. 80 brugere, der er fordelt på to kontorer i Danmark og et par satellitforbindelser i andre lande.

Desuden vil der være opgaver omkring drift og udvikling af vores infrastruktur, såsom servere og netværk samt andet hardware og software.

Vi har høje standarder for driftssikkerhed og prøver kontinuerligt at være på forkant med udviklingen. Da vi er en lille afdeling, kræver det en bred viden og ikke mindst en villighed til at påtage sig mange forskellige typer opgaver.

Din profil

Du har en relevant IT-uddannelse eller praktisk erfaring med IT-drift og support. Du har kendskab til almen infrastruktur (DHCP, DNS, Active Directory, Exchange, SCCM mv.), Microsoft-klienter (Microsoft Office, Windows OS, GPO, scripts, powershell, printere mv.), Server Management (Windows server 2008/2012R2/8.1, SQL, Exchange, VMWare, Microsoft Azure). Kendskab til Navision er desuden en fordel men ikke et krav.

Du er velstruktureret, positiv, åben og selvfølgelig serviceminded, og du har let ved at kommunikere på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt. Du trives med at servicere brugere og understøtte deres daglige arbejde. Samtidig har du mod på at hjælpe med anden drift og udvikling af vores arbejdsprocesser.

Vi forventer, at du udviser engagement, kan tænke kreativt, og at du har en professionel ansvarsfølelse over for både store og små opgaver. Det er desuden vigtigt, at du har en fleksibel tilgang til løsninger, og at du vil afprøve nye metoder, efterhånden som teknologien udvikler sig.

Vi tilbyder

Du får unikke muligheder for faglig udvikling og sparring, og får desuden en bred kontaktflade med kolleger på tværs af afdelinger og kontorer i en spændende vidensvirksomhed.

Du bliver en vigtig spiller i understøttelsen af digitale processer med det mål at sikre høj tilfredshed hos vores interne og eksterne kunder. Du vil også være med til at øge IT-kompetencerne blandt medarbejderne.

Stillingen er fuld tid, og der kan lejlighedsvis forekomme opgaver, som kræver besøg på vores andre kontorer. Du kan derfor forvente 5-10 rejsedage om året.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. Vi har godt 80 ansatte fordelt på vores kontorer i Hellerup (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid. Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at ringe til IT-chef Anders Tauby Sørensen på telefon +45 33 63 93 00.

Send din ansøgning

Send din ansøgning inkl. CV og kopi af relevante eksamensbeviser til job@pv.eu mærket ’IT-Support’.

Samtaler afholdes løbende med henblik på snarlig tiltrædelse.

Vær opmærksom på, at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Arbejdssted

Plougmann Vingtoft
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Tiltrædelse

Snarest

LÆS OGSÅ: