Plougmann Vingtoft rykker tættere på de syddanske kunder

Headerbillede: Kirstine Mengel

Odense-området har de seneste år markeret sig som værende helt i front, når det gælder innovationsaktivitet og godt samspil mellem forskningsinstitutioner og erhvervsliv. Et omdømme der senest har tiltrukket IT-giganten Facebook, der har valgt Odense som lokation for et nyt, avanceret datacenter. For at følge denne udvikling på nært hold åbner vi nu kontor i Videnbyen (Cortex Park) bl.a. tæt Syddansk Universitet.

Plougmann Vingtoft har gennem flere år fungeret som rådgiver for Syddansk Universitet i spørgsmål om IPR og kommercialisering af forskningsresultater og som rådgiver for en række iværksættervirksomheder på Fyn.

Som led i at komme endnu tættere på eksisterende kunder og samarbejdspartnere i området, lejer vi os derfor fra 1. februar 2017 ind i Videnbyen (Cortex Park), der ligger i et inspirerende, internationalt miljø centralt placeret midt i Danmark.

Med indflytningen i den syddanske forskerpark ønsker vi at støtte op om parkens ambition, der har fokus på:

At skabe og videreudvikle et dynamisk innovationsmiljø hvor iværksættere har gode muligheder for udvikling og vækst, og hvor gode idéer, vækstmuligheder og kommercialisering er i fokus.

Vores rådgiverteam har stor erfaring med at arbejde sammen med passionerede iværksættervirksomheder og kommercialisere og beskytte deres nye innovative teknologier – bl.a. har vi arbejdet sammen flere virksomheder, der er en del af den såkaldte ”fynske robotklynge”.


Atriet er samlingspunktet i Videnbyen. Foto: Kirstine Mengel

Vi håber at eksisterende såvel som nye kunder vil kigge forbi vores nye kontor til en uforpligtende snak om, hvad vores rådgivning kan gøre for jeres virksomhed eller produkt.

Vi ser frem til at mødes med jer i Videnbyen efter forudgående aftale. Ring på +45 33 63 93 00 eller skriv til os på pv@pv.eu om en mødeaftale.

På glædeligt gensyn i Odense i en nær fremtid.