Plougmann Vingtoft kåret som de allerbedste for 10. år i træk!

Headerbillede: PDPics / Pixabay.com

Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kan meddele, at vores firma endnu en gang er fået en flot ‘Tier 1’-placering i den juridiske kategori “Patent Prosecution”. Dermed placerer Plougmann Vingtoft sig i den absolutte top, når det handler om håndtering af hele processen med at søge patent på idéer og opfindelser. Det er det prestigefyldte IPR-fagtidsskrift “Managing Intellectual Property”, der står bag undersøgelsen, og kun virksomheder, der anses for at være blandt de allerbedste rådgivere, kan optages i Tier 1.

Det er desuden værd at bemærke, at Plougmann Vingtoft nu er blevet listet i denne fornemme kategori ti år i træk – en ære, der kun er overgået af meget få IPR-rådgivningsvirksomheder i Danmark.

 

 

Managing IP’s rangering af verdens bedste IPR-firmaer er blevet offentliggjort siden 1989, og deres resultater er baseret på uafhængige undersøgelser udført over en periode på seks måneder, hvor de interviewer tusindvis af virksomheder, IPR-eksperter og kunder. Dette gør MIP-undersøgelsen til den mest omfattende og autoritative undersøgelse, der foretages i IPR-branchen.

Læs om Managing IP’s grundige researchmetoder her.

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtoft blandt de bedste inden for varemærkeret