Plougmann Vingtoft kåret som årets patentfirma 2017 i Danmark

Det er med stolthed, at vi kan afsløre, at Plougmann Vingtoft i går aftes (den 9. marts) løb med prisen som årets patentfirma i Danmark.

Hvor restauranterne har Michelin-stjernerne og filmindustrien Oscar-uddelingerne, så har IPR-branchen MIP Global IP Awards. Her uddeler det højt respekterede britiske analyse- og nyhedsmedium, Managing Intellectual Property, hvert år priser til IPR-rådgivningsvirksomheder rundt om i verden, der har markeret sig særligt positivt.

Vores CEO, Annette Siewert Lindgreen, og vores rådgivere, Kim Wagner, Peter Sørensen og Michael Friis Sørensen samt partner Katja Sørensen repræsenterede firmaet ved prisoverrækkelsen i London, hvor de fik overrakt IP Firm of the Year-statuetten inden for ’Prosecution’.

Det jo en ekstra glæde, at vi modtager udnævnelsen netop i år, hvor vi fejrer vores 50 års jubilæum…

I år er det 12. gang prisen uddeles til den virksomhed, der har præsteret bedst i det forgangne år. Vinderen udpeges i forbindelse med Managing IP’s omfattende analyse af IPR-virksomheder på verdensplan kaldet World IP Survey. Analysen er baseret på rådgiverfirmaernes præstationer og resultater samt interviews med tusindvis af virksomheder, IPR-eksperter og kunder, der benytter sig af firmaernes rådgivning.

Vi er stolte og beærede over at modtage den fine pris som årets patentfirma. Det er en stor anerkendelse af alle vores hårdtarbejdende medarbejdere, der på daglig basis yder innovativ og professionel rådgivning i bestræbelsen på at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem brugen af IPR”, siger Annette Siewert Lindgreen, CEO i Plougmann Vingtoft og tilføjer: ”Og så er det jo en ekstra glæde, at vi modtager udnævnelsen netop i år, hvor vi fejrer vores 50 års jubilæum”.

Som en ekstra fjer i hatten blev det for nylig offentliggjort, at Plougmann Vingtoft igen i dette års World IP Survey er placeret i den bedste kategori – Tier 1 – inden for patent prosecution, hvilket sker for 10. gang i træk! – læs mere om vores ’Tier 1’-placering her.

Læs også om vores eksperter, der er blevet anerkendt som individuelle ’IP Stars’