Plougmann Vingtoft brager ind i varemærke-eliten

I mere end tre år har Plougmann Vingtofts varemærkeafdeling leveret glade kunder og rådgivning i topklasse til både kreative iværksættere og store, multinationale virksomheder. Det er en bedrift, der har vakt genklang i den store verden.

Beviset på det er netop kommet fra det anerkendte Managing Intellectual Property, som har sendt Plougmann Vingtofts varemærkeafdeling direkte ind på deres uvildige og prestigefyldte rangliste over de bedste danske varemærkerådgivere i kategorien ’Trademark prosecution’.

Vi er ekstra stolte over, at vi er sprunget direkte ind i Tier 3, og hoppet let og elegant over ranglistens nederste trin, Tier 4, hvor en række af landets førende advokatfirmaer befinder sig. Det er stort og velfortjent skulderklap til den erfarne duo Jette Sandel og Ellen Breddam, der leder varemærkeafdelingen, og som på ganske kort tid har udviklet varemærkerådgivning til en af Plougmann Vingtofts kernekompetencer.

Sidst, men ikke mindst, så høster vores kontor i Norge på ny international anerkendelse ved at fasteholde deres placering i den norske Tier 3 både i ’Trademark prosecution’ og ’Trademark contentious’. Kjempefint!

Se hele MIP’s rangliste her.