Plougmann Vingtoft blandt de mest anbefalede varemærkefirmaer i 2018

Rankinginstituttet ’Managing Intellectual Property’ (MIP) har i deres seneste magasinudgivelse offentliggjort listen over varemærkefirmaer, som er blevet særligt fremhævet i IP Stars-undersøgelsen for 2018.

Igen i år er Plougmann Vingtoft blandt landets bedste, når det gælder disciplinen “Trademark Prosecution”, dvs. den gren af rådgivningen, der handler om at få registreringer af varemærker og designs i hus for vores kunder. Vi er desuden glade for fortsat at være placeret i ‘Tier 3’  i Norge.

Placeringerne på listen understreger vores position som meget kompetente eksperter på varemærke- og designområdet – en position som i øvrigt blev understreget, da vi for nylig modtog anerkendelse af rankingmediet ’The World Trademark Review 1000’.

Vores varemærke- og designafdeling er i rivende udvikling og har netop udvidet med nye, stærke profiler samt indgået et spændende strategisk partnerskab med det nystiftede advokatanpartsselskab, PV Legal. Sidstnævnte betyder, at vi nu også kan tilbyde mere traditionel advokatbistand inden for IPR-ydelser til vores kunder. Dermed også sagt, at vi selvfølgelig stiler efter en endnu stærkere placering på næste års rangliste.

IP STARS-ranglisten er baseret på offentligt tilgængelig information, spørgeskemaundersøgelser og grundige 1:1-interviews med branchefolk og repræsentanter fra industrien, som er indsamlet på en periode over et halvt år. Dette gør IP STARS-ranglisten til den førende og mest pålidelige i IPR-branchen.

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtofts varemærketeam høster international anerkendelse

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtoft opruster med advokatkompetencer