Plougmann Vingtoft blandt de mest anbefalede varemærkefirmaer i 2018

’Managing Intellectual Property’ (MIP) har i deres seneste magasinudgivelse offentliggjort listen over varemærkefirmaer, som er blevet særligt fremhævet i IP Stars-undersøgelsen for 2018.
Igen i år er Plougmann Vingtoft placeret som ét af de mest anbefalelsesværdige firmaer i Danmark, når det drejer sig om varemærke- og designrådgivning. Samtidig er vi også glade for at vi fortsat er placeret i Tier 3 i samme kategori i Norge.

Placeringerne på listen understreger vores position som nogle af de førende eksperter på varemærke- og designområdet – en position som for nylig blev understreget, da vi modtog anerkendelse af rankingmediet ’The World Trademark Review 1000’.

Vores varemærke- og designafdeling er i rivende udvikling og har netop udvidet med nye, stærke profiler samt indgået et spændende strategisk partnerskab med det nystiftede advokatanpartsselskab, PV Legal, og vi kan således nu også tilbyde advokatbistand inden for IPR-ydelser til vores kunder. Dermed også sagt at vi stiler efter en endnu stærkere placering på næste års rangliste.

IP STARS-ranglisten er baseret på offentligt tilgængelig information, spørgeskemaundersøgelser og grundige 1:1-interviews med branchefolk og repræsentanter fra industrien, som er indsamlet på en periode over et halvt år. Dette gør IP STARS-ranglisten til den førende og mest pålidelige i IPR-branchen.

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtofts varemærketeam høster international anerkendelse

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtoft opruster med advokatkompetencer