Norsktalende studerende til spændende og fleksibelt studiejob i patentbranchen

Vi søger en norsk eller flydende norsktalende studerende inden for life science, ingeniørområdet eller lignende til at støtte vores fagfolk, der arbejder med rådgivning og sikring af immaterielret (patenter, varemærker og designs).

Din profil

Vi stiller som hovedkrav, at du har norsk som modersmål eller taler et flydende norsk. Desuden skal du beherske engelsk på et højt niveau og i øvrigt være struktureret og fokuseret i din arbejdsform. Vi har både kunder og kontor i Norge, så dine evner til at tale dansk er ikke afgørende, men du skal naturligvis kunne begå dig i en dansktalende organisation.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde med alsidig, lettere sagsbehandling i form af:

  • Tjeklæsning af norske patenttekster
  • Oversættelse af patent- eller varemærketekster til norsk

Vi tilbyder i første omgang ca. 8-10 timers arbejde ugentligt til timeløn, men med mulighed for yderligere timer, når du er kommet på plads i organisationen. Timerne kan tilrettelægges meget fleksibelt, så de kan tilpasses din studiesituation.

Vi tilbyder frokostordning og mulighed for at deltage i virksomhedens sociale liv og arrangementer.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. Vi har godt 60 ansatte fordelt på vores kontorer i Hellerup (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid.

Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamleder Katja Sørensen på tlf. +45 40 43 60 50.

Lyder stillingen interessant for dig, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest 31. januar 2022. Vi afholder samtaler løbende med henblik på opstart så tæt på 1. februar som muligt.

Ansøgning mærkes ”Norsktalende studentermedhjælper” og sendes til job@pv.eu. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Vær opmærksom på at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Arbejdssted:

Plougmann Vingtoft
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Tiltrædelse:

Snarest muligt.