Mød os til MARQUES-konferencen i Prag

Headerbillede: Pixabay / Drahunkas

Vores Head of Trademarks, Ellen Breddam, deltager i MARQUES’ årlige konference, som foregår i Prag fra den 19.-22. september.

Konferencen, der i år afholdes for 31. gang, stiller skarpt på, hvordan brands påvirkes af kulturelle, politiske og sociale begivenheder. I takt med at IP-rettigheder i dag er blevet mere fremtrædende globalt set, er forbrugerne blevet mere engagerede. Udviklingen har resulteret i stigende spændinger mellem varemærker og andre IP-rettigheder på den ene side, og ytringsfrihed, kulturel sensitivitet og politiske overvejelser på den anden side.

Henover de tre dage konferencen varer, diskuteres de juridiske spørgsmål og udfordringer, der følger i kølvandet på disse øgede spændinger.
Har du lyst til at booke et møde med Ellen til konferencen, er du meget velkommen til at kontakte hende direkte på elb@pv.eu

Håber vi ses til konferencen i Prag.

 

Hvad er MARQUES?

 

  • MARQUES er kendt som ’The European Association of Trademark Owners’ og anerkendes i IPR- sammenhænge som den ledende stemme for varemærkeindehavere i Europa.
  • Navnet ’MARQUES’ kommer af det franske udtryk for varemærke: ’marques de commerce’
  • Logoet består ud over navnet af et fingeraftryk, som symboliserer, hvad et varemærke skal være: Særegent og genkendeligt i sig selv.
  • MARQUES’ årlige konference tjener to formål: 1) at repræsentere indehaverne af varemærker og IPR-rådgivere og 2) at oplyse om og uddanne deltagerne i nye tiltag og udfordringer på varemærkeområdet.

 

LÆS OGSÅ: To nye partnere udnævnt i Plougmann Vingtoft