Jurastuderende med interesse for varemærker søges

Vi søger en fagligt stærk jurastuderende på 3. år/6. semester (stud.jur eller stud.merc.jur) med interesse for varemærkerettigheder til vores kontor i Hellerup.

Din profil

For at komme i betragtning til stillingen er det afgørende, at du har særlig interesse for at arbejde med juraen bag varemærker og designs, og at du allerede har taget eller planlægger at tage et af immaterialretskurserne på CBS eller KU.

Da vi har en ligelig fordeling af danske og udenlandske kunder og samarbejdspartnere, lægger vi desuden vægt på, at du har særdeles gode skriftlige dansk- og engelskkundskaber.

Derudover skal du have lyst til at påtage dig et selvstændigt ansvar, engagere dig i dit arbejde, selvom der også vil være rutineopgaver, samt være i stand til systematisk at holde styr på frister og deadlines.

Vi tilbyder

Vi er i alt 8 medarbejdere (5 koordinatorer og 3 jurister) i vores afdeling, der arbejder med rådgivning om beskyttelse af alle former for forretningskendetegn, herunder varemærker, designs, domæne- og selskabsnavne.

Dine opgaver vil bestå i administration og lettere sagsbehandling, herunder korrespondance med kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland samt assistance mht. udarbejdelse af udkast til besvarelser til myndighederne.

Fælles for alle opgaverne er, at du vil få mulighed for at prøve sagsbehandlingen inden for varemærke- og designområdet af i praksis. Jo mere selvstændighed i opgaveløsningen du udviser og kan beherske, jo større ansvar er det muligt for dig at få.

Arbejdstiden er i udgangspunktet 15 timer om ugen, og vi tager naturligvis hensyn til dine behov i forhold til undervisning, opgaver og eksaminer.

Vi tilbyder en dejlig frokostordning og mulighed for at deltage i virksomhedens sociale liv og arrangementer.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. I 2021 blev vi rangeret som et ”Top Tier Firm” af det uafhængige rankingmagasin ‘Managing Intellectual Property’.

Vi har ca. 70 ansatte fordelt på vores kontorer i Hellerup (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid.

Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

Interesseret?

Henvendelse omkring stillingen kan rettes til Ellen Breddam på tlf. 41 85 16 67. Ansøgning og CV sender du til job@pv.eu mrk. ’Studentermedhjælper Varemærker’. Vi evaluerer ansøgninger løbende.

Vær opmærksom på at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Tiltrædelse:

Starttidspunkt så hurtigt som muligt og efter aftale.

Din ansøgning behandles fortroligt og i medfør af de til enhver tid gældende persondataretlige regler. I overensstemmelse med den nye persondataforordning har vi pligt til at give dig en række oplysninger. Plougmann Vingtofts grundlag for at behandle din ansøgning samt heri indeholdte personoplysninger er forordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.
Vær opmærksom på at din ansøgning opbevares af virksomheden i op til 6 måneder efter ansættelsesprocessen er afsluttet – da vi har en interesse i at kunne kontakte dig igen, hvis der opstår et nyt behov eller en ændring i forholdene. Du kan til enhver tid kontakte os efter ansættelsesprocessens afslutning og anmode om, at din ansøgning slettes.