IP-stjernerne drysser ned over Plougmann Vingtoft

Headerbillede: Pixabay.com

Igen i år har Plougmann Vingtoft gjort sig positivt bemærket i fagmediet Managing Intellectual Property, der bedst beskrives som IPR-branchens svar på Michelin-guiden. Tidligere på foråret blev vi placeret i den allerfornemmeste kategori “Tier 1”, og nu drysser stjernerne så ned over vores rådgivere.

European patent attorneys og partnere i Plougmann Vingtoft, Peter Sørensen og Kim Wagner, er sammen med Senior patent attorney Michael Friis Sørensen blevet udnævnt som IP-Stjerner for deres ekspertise inden for indlevering af patentansøgninger, patentstrategi/rådgivning samt patentretssager.

IP-Star-Rosette_cards

Managing Intellectual Property® blev grundlagt i 1990 og er i dag den førende internationale kilde til nyheder og analyser af den globale udvikling inden for immaterialretten.

IP Stars-undersøgelsen, som har eksisteret siden 2014, strækker sig over en periode på seks måneder og inkluderer såvel spørgeskemaundersøgelser som grundige 1:1-interviews med branchefolk og repræsentanter fra industrien.

For at blive optaget som IP Star skal man som rådgiver have modtaget et betydeligt antal anbefalinger fra både kunder og branchekolleger – herunder også konkurrerende virksomheder.

Vi er begejstrede og stolte over at være blevet indstillet af vores kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter, og beærede over at få denne hæder for tredje år i træk.

 

Mød vores IP-stjerner og øvrige team af dygtige rådgivere her

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtoft topper på ny MIP’s patentrangliste