Har du kemien i orden, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med patentfaget?

Headerbillede: Pixabay.com / Republica

Vi søger en Patent Attorney Associate inden for kemi til vores kontor i København.

Jobbet

I Plougmann Vingtoft vil du blive en del af et erfarent og velfungerende team af patentrådgivere, som professionelt arbejder med patentering og kommercialisering af forskning på højeste niveau.

Som Patent Attorney Associate bliver du integreret i vores Life Science & Chemistry team ud fra dine faglige kvalifikationer og efter en grundig oplæring og introduktion til patentfaget, vil du få egen sags- og kundeportefølje, selvfølgelig i et tempo der modsvarer din erfaring og dine kompetencer. Samtidig får du med tiden en væsentlig rolle i pleje og udvikling af kunderelationer.

Din profil

Du har en teknisk kandidatgrad inden for uorganisk eller organisk kemi. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af følgende områder: syntese/medicinalkemi, fødevarekemi, katalytisk kemi eller polymerkemi. Herudover ser vi gerne, at du har en Ph.d. eller alternativt nogle års praktisk forskningserfaring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med kommercialisering eller patentering af forskningsresultater, men det er ikke et krav.

En vigtig vinkel i jobbet som patentrådgiver er, at du motiveres af at rådgive og trives som konsulent, hvor der lægges afgørende vægt på dine forretnings- og kundeorienterede egenskaber. Du skal derfor have lyst til og talent for at arbejde i et kundeorienteret og kommercielt set-up samtidig med, at du brænder for den faglige opgaveløsning med udgangspunkt i dine videnskabelige kompetencer.

For at matche rådgiverrollen bør du være udstyret med et veludviklet ’relations- og netværksgen’, være opsøgende og udadvendt af natur og trives i mødet og dialogen med andre mennesker. Vi lægger vægt på, at du kan se dig selv som en del af en organisation, hvor værdier som engagement, troværdighed, kreativitet og professionalisme er i højsædet både i forhold til kunderne og i samarbejdet med dine kolleger.

Du har solide dansk- og engelskkundskaber og er god til at kommunikere både på skrift og i tale.

Vi tilbyder

At du kan blive del af en spændende og dynamisk vidensvirksomhed, hvor dine kemifaglige kompetencer kan få godt samspil med din udadvendte og positive natur samt talent for og lyst til at forstå kunders forretning. Vi er en virksomhed med dialog på tværs af organisationen og korte beslutningsveje. Vi støtter vores medarbejdere i deres faglige og personlige udvikling, herunder uddannelse til European Patent Attorney. Vi har et godt kollegialt sammenhold og bor i moderne og centralt beliggende lokaler i Ørestad Nord tæt på metroen. Vi tilbyder en lønpakke, der modsvarer dine kompetencer og din erfaring og naturligvis også omfatter en række personalegoder.

Om Plougmann Vingtoft

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. I 2017 blev vi kåret som ‘Firm of the Year’ af det uafhængige rankingmagasin ‘Managing Intellectual Property’. Vi har godt 75 ansatte fordelt på vores kontorer i København (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid. Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

Har du spørgsmål?

Til det faglige indhold i stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Christiansen, European Patent Attorney, T 33 63 93 00.

Kig også forbi Job & Karriere på vores hjemmeside og se hvad nogle af vores medarbejdere – måske dine kommende kollegaer – siger om at arbejde som patent attorney i Plougmann Vingtoft.

Tiltrædelse

1. maj 2018 eller snarest muligt derefter. Stillingen er fuld tid.

Ansøgningsfrist:

1. april 2018

Send din ansøgning

Hurtigst muligt, gerne på engelsk, og i én samlet pdf med dit CV (gerne med foto), eksamensbeviser og evt. anbefalinger/udtalelser fra tidligere stillinger til job@pv.eu mærket ”Patentrådgiver kemi”. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende i processen.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil naturligvis behandle din ansøgning fortroligt.

LÆS OGSÅ: Vi søger erfaren paralegal til vores varemærke- og designteam
LÆS OGSÅ: Erfaren patentrådgiver inden for mekanik og/eller elektronik med gode konsulentevner søges