Har du erfaring med patentrådgivning inden for Life Science?

Plougmann Vingtoft søger en erfaren patentrådgiver med speciale inden for Life Science, der kan blive en del af vores team i Hellerup eller Aarhus.

Jobbet

Hos Plougmann Vingtoft bliver du en del af et erfarent og fagligt stærkt team af patentrådgivere, som arbejder professionelt med patentering og kommercialisering af forskning på højeste niveau inden for Life Science.

Ud fra dine faglige kvalifikationer vil du få egen sags- og kundeportefølje. Med tiden får du også en væsentlig rolle i pleje og udvikling af kunderelationer.

Patentrådgivere hos Plougmann Vingtoft arbejder hver dag med at forene faglig ekspertise, teknisk viden, jura og forretningsperspektiv. Som vores nye kollega skal du derfor trives i konsulentrollen og have talent for at arbejde i et kundeorienteret og kommercielt miljø samtidigt med, at du løser opgaver ved hjælp af dine faglige kompetencer.

Din profil

Du har en kandidatgrad og evt. Ph.D. inden for bioteknologi, molekylærbiologi, kemi, fødevareteknologi eller tilsvarende. Vi søger en konsulent med minimum 4-5 års erfaring fra rådgiverbranchen eller industrien, som enten allerede er European Patent Attorney eller er godt i gang med at erhverve titlen.

Som person er du opsøgende, nysgerrig og udadvendt samt trives godt i mødet og dialogen med andre mennesker.

Du har solide dansk- og engelskkundskaber og er god til at kommunikere både på skrift og i tale.

Vi lægger desuden vægt på, at du kan se dig selv som en del af en organisation, hvor værdier som engagement, troværdighed, kreativitet og professionalisme er i højsædet både i forhold til kunderne og i samarbejdet med dine kolleger.

Vi tilbyder

At du kan blive del af en spændende og dynamisk vidensvirksomhed, hvor dine faglige kompetencer inden for Life Science bliver sat i spil og udfordret af alt fra start-ups direkte fra universitetet til multinationale selskaber.
Hos os er der højt til loftet, og vi har korte beslut­ningsveje. Vi har fokus på det gode kollegiale sammenhold, og du vil opleve dialog og sparring på tværs af organisationen og ikke kun med dit eget team. Derudover er vi en arbejdsplads, som støtter op om medarbejderens faglige og personlige udvikling.

Stillingen er på fuld tid. Vi tilbyder en lønpakke, der modsvarer dine kompetencer og din erfaring og naturligvis også omfatter en række personalegoder.

Vores hovedkontor findes i moderne lokaler på Strandvejen i Hellerup. Vores kontor i Aarhus er centralt beliggende på Åboulevarden med udsigt over byens tage. Stillingen kan varetages fra begge kontorer.

Om Plougmann Vingtoft

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens førende konsulentfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk rådgivning og anvendelse af IPR.

Det er vores kernekompetence at etablere skarpe IPR-strategier på baggrund af vores kunders teknologier, opfindelser og ideer. På den måde skaber vi unikke konkurrencefordele og forretningsmuligheder for vores kunder. Det er vores mål at tilbyde det højeste niveau inden for teknisk, kommerciel og juridisk ekspertviden.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Christiansen, European Patent Attorney og Partner i Plougmann Vingtoft på telefon: 33 63 93 00.

Du er også velkommen til at klikke forbi Job & karriere på vores hjemmeside. Her kan du se, hvad nogle af vores medarbejdere – måske dine kommende kollegaer – siger om at arbejde hos Plougmann Vingtoft.

Send din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning inkl. CV og kopi af relevante eksamensbeviser til job@pv.eu mærket ’patentrådgiver, Life Science & Chemistry’.

Vi vil løbende afholde samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

Vær opmærksom på, at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Arbejdssted

Plougmann Vingtoft
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Eller:

Plougmann Vingtoft
Åboulevarden 23
8000 Aarhus C

LÆS OGSÅ: