Godt nytår fra Plougmann Vingtoft

Headerbillede: geralt / Pixabay

2020 står for døren, og det giver anledning til at takke kunder og samarbejdspartnere for et særligt og succesrigt 2019.

2019 har været fyldt af højdepunker for Plougmann Vingtoft; Vores hovedkontoret er flyttet til en ny lokation, vi har udnævnt en ny partner og budt velkommen til nye, talentfulde medarbejdere. Desuden er det særligt, at vi i år har budt velkommen til Hegner & Partners.

Vores eksperter har som altid rejst, bl.a. til USA, Kina, Taiwan, Japan og rundt om i Europe for at styrke og ikke mindst dele deres viden og opbygge et endnu stærkere globalt netværk af brancheeksperter og kunder.

Som altid har vi rådgivet alt fra nyopstartede virksomheder til store internationale selskaber, der hver især har præsenteret nye, revolutionerende projekter, som vi glæder os meget til at følge.

Vi er stolte af at være en del af holdet, når de gode ideer omsættes til løsninger, som flere kan få gavn af. Det er derfor, vi elsker at arbejde med IPR.

På vegne af hele holdet hos Plougmann Vingtoft:

Tak for samarbejdet og tilliden til de mange idémagere og samarbejdspartnere, vi har haft fornøjelsen af i 2019 – og godt nytår!

Med venlig hilsen

Finn Strøm Madsen
CEO

LÆS OGSÅ