Er du vores nye European Trademark & Design Attorney?

Plougmann Vingtoft søger lige nu en fagligt stærk, engageret og målrettet IPR-rådgiver til vores varemærke- og designafdeling i Hellerup. Så hvis du brænder for at beskytte brands og immaterielle rettigheder og vil have en hverdag med masser af spændende udfordringer, så hører vi gerne fra dig.  

Jobbet

Som vores nye kollega bliver du en del af vores topprofessionelle og engagerede varemærke- og designteam på p.t. 9 medarbejdere. Sammen rådgiver vi omkring alle former for forretningskendetegn (varemærker og domænenavne m.v.) samt designs.

Vores kundekreds består af både innovative opstartsfirmaer og store multinationale virksomheder inden for alle industrier i ind- og udland.

Din profil

Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur eller lignende, og det vægter højt, at du har nogle års erfaring med arbejde inden for IPR-området. Du har en fordel, hvis du allerede er European Trademark og/eller Design Attorney, men det er ikke et krav.

Du motiveres af og trives i rollen som rådgiver, og du er god til at orientere dig mod dine kunder, sætte dig i deres sted og agere som ’navigatør’ i IPR-arbejdet.

Du har et veludviklet ’relations- og netværksgen’, dvs. du er opsøgende og positiv af natur og trives i mødet og dialogen med andre mennesker. Vi lægger desuden vægt på, at du kan se dig selv som en del af en organisation, hvor engagement, troværdighed, kreativitet og professionalisme er i højsædet både i forhold til kunderne og i samarbejdet med dine kolleger.

Du har solide dansk- og engelskkundskaber, og hvis du også kan lidt norsk, vil det være godt. Samtidig er du skrap til at kommunikere både på skrift og i tale i et kundevenligt sprog.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en spændende vidensvirksomhed med dialog på tværs af organisationen, højt til loftet og korte beslutningsveje.

Plougmann Vingtoft støtter medarbejderne i deres faglige og personlige udvikling, og du får derfor rig mulighed for at lære nyt og lære fra dig.

Vi har et godt kollegialt sammenhold, og har til huse i moderne og centralt beliggende lokaler. Vi tilbyder en lønpakke, der modsvarer dine kompetencer og din erfaring, og som naturligvis også omfatter en række personalegoder.

Om Plougmann Vingtoft

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens førende konsulentfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR.

Det er vores kernekompetence at etablere skarpe IPR-strategier på baggrund af vores kunders teknologier, opfindelser og ideer. På den måde skaber vi unikke konkurrencefordele og forretningsmuligheder for vores kunder. Det er vores mål at tilbyde det højeste niveau inden for teknisk, kommerciel og juridisk ekspertviden.

Vi er i alt 64 medarbejdere fordelt på kontorer i Hellerup (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid.

Har du spørgsmål?

Er du velkommen til at kontakte Ellen Breddam, Head of Trademarks & Legal (Denmark): tlf. 41 85 16 67

Du er også velkommen til at klikke forbi Job & karriere. Her kan du se, hvad nogle af vores medarbejdere – måske dine kommende kollegaer – siger om at arbejde hos Plougmann Vingtoft.

Send din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning inkl. CV og kopi af relevante eksamensbeviser i en samlet PDF til job@pv.eu mærket ’Varemærkejurist’.

Vi vil løbende afholde samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

Vær opmærksom på, at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Arbejdssted

Plougmann Vingtoft
Strandvejen 70
2900 Hellerup

LÆS OGSÅ: