En eftermiddag med sanserne i spil

Der var lagt op til en sjov og kreativ eftermiddag, da Plougmann Vingtoft inviterede kunder, samarbejdspartnere og gode venner af huset til 50-års jubilæumsreception i det nyåbnede Experimentarium den 31. maj 2017.

Inden festlighederne for alvor gik i gang kunne jubilæumsgæsterne muntre sig med udstillingen ”Opfindelsernes Hus”, der stillede skarpt på innovationen og kreativiteten på en anderledes og interaktiv facon.

Herefter bød Plougmann Vingtofts CEO, Annette Siewert Lindgreen, gæsterne hjerteligt velkommen – deriblandt æresgæst Knud Erik Vingtoft, der stiftede virksomheden sammen med Ole Plougmann tilbage i 1967.

Efter talen klippede Knud Erik Vingtoft sammen med Ole Plougmann’s enke Hanne snoren over til den nye miniudstilling ”Idéer der har forandret verden”, som fortæller historien bag et udvalg af de banebrydende opfindelser, som Plougmann Vingtofts rådgivere har haft mellem hænderne gennem de sidste 50 år; opfindelser der har haft særlig stor indvirkning på vores samfund: For eksempel stemme-og videoopkaldstjenesten Skype, som hver dag muliggør mere end 300 millioner minutters daglig samtale mellem mennesker verden over.

Læs alle historierne fra udstillingen “Idéer, der forandret verden” her.

Endelig havde gæsterne i tråd med PVs livslange kunstpassion mulighed for at komme helt tæt på den kreative og dynamiske proces og det at skabe et kunstværk. Kunstneren, Bjørn Bjørnholt, liveopførte nemlig et stort, farverigt maleri særligt dedikeret til jubilæet. Gæsterne kunne endvidere nyde tonerne af liveopført jazzmusik og en lækker buffet fra Bojesen.

Se billederne her:

    

    

    

    

    

    

    

    

    

(Billedet i toppen af Experimentariums logo på facaden til højre for hovedindgangen er taget af fotografen Mads Lauritzen/Byggeriets billedbank)