Detaljeorienteret studerende søges til IPR-administration

Headerbillede:  StartupStockPhotos / Pixabay.com

Vi søger en praktisk anlagt studerende, som har blik for detaljer, til at varetage administrative opgaver på vores kontor i København.

Din profil

Du er studerende eller i gang med et sabbatår. Din uddannelsesretning er underordnet, så længe du er i stand til systematisk at holde styr på frister og deadlines. Det er også vigtigt, at du har lyst til at påtage dig et selvstændigt ansvar, engagere dig i dit arbejde og løse opgaver store som små..

Vi tilbyder

Du vil blive tilknyttet teamet for IPR-administration, hvor dine opgaver vil bestå i:

  • Oprettelse af sager i vores databaser.
  • Håndtering af diverse procedurer, der knytter sig til den post vi modtager.
  • Fremsendelse af breve til kunder.

Derudover vil du også blive oplært i procedurer, der knytter sig til vores reception såsom: Modtagelse af gæster, besvarelse af telefonopkald på flere sprog samt postbehandling.

Jo større selvstændighed i opgaveløsningen du udviser og behersker, jo større ansvar er det muligt for dig at få.

Er du studerende tilbyder vi 12-15 timers arbejde ugentligt, hvor timerne kan tilrettelægges ift. din studiesituation. Hvis du i øjeblikket holder sabbatår, er der mulighed for flere timer.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. I 2017 blev vi kåret som ‘Firm of the Year af det uafhængige rankingmagasin ‘Managing Intellectual Property’. Vi har ca. 75 ansatte fordelt på vores kontorer i København (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid.

Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR Manager Ida Maria Priem på tlf. +45 33 63 93 65.
Ansøgning og CV mærkes ”IP Adm.” og sendes til job@pv.eu. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Vær opmærksom på at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Tiltrædelse:

Snarest

LÆS OGSÅ: