Brænder du for teknik, og har du erfaring med patentarbejde?

Vi søger lige nu en patentrådgiver (cand. scient./ingeniør) inden for det tekniske område med gode konsulentevner til vores kontor i Norge (Oslo).

Jobbet

Hos Plougmann Vingtoft vil du blive en vigtig del af et erfarent og skarpt team af patentrådgivere, som arbejder professionelt med patentering og kommercialisering af kunders produkter og ideer. Vi arbejder for en bred vifte af kunder, herunder både universiteter og en lang række højteknologiske virksomheder fra både ind- og udland.

Du kommer til at arbejde i et kundeorienteret og kommercielt miljø, hvor du sideløbende har rig mulighed til at dyrke opgaveløsning med udgangspunkt i dine naturvidenskabelige kompetencer.

Du vil i tæt samarbejde med vores kontorer i Danmark få selvstændigt ansvar for at videreudvikle vores sags- og kundeportefølje i Norge i samarbejde med vores norske advokat. Du må derfor forvente nogen rejseaktivitet til Danmark.

Din profil

Du er uddannet cand. scient./ingeniør med speciale i mekanik eller elektronik, og har allerede nogle års erfaring med patentarbejde, hvilket gør dig i stand til hurtigt at indtræde i rollen som sagsansvarlig.

For at matche rådgiverrollen bør du menneskeligt være udstyret med et veludviklet ’relations- og netværksgen’, være opsøgende og udadvendt af natur og trives i mødet med andre mennesker.

Du kan se dig selv som del af en organisation, hvor værdier som engagement, troværdighed, kreativitet og professionalisme er i højsædet både i forhold til kunderne og i samarbejdet med dine kolleger.

Du har solide norsk- og engelskkundskaber og er dygtig til at kommunikere på begge sprog både på skrift og i tale.

Vi tilbyder

At du kan blive del af en spændende vidensvirksomhed med dialog på tværs af organisationen, højt til loftet og korte beslutningsveje.

Vi tilbyder desuden intern undervisning, udviklingsmuligheder og en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kompetencer og din erfaring.

Som patentrådgiver er det vigtigt at forstå kundens produkt og kommercielle situation helt til bunds. Her er det European Patent Attorney og partner Peter Sørensen (t.h.), der er på besøg i Kamstrups testlaboratorium nær Skanderborg i Danmark.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. Vi har godt 80 ansatte fordelt på vores kontorer i Hellerup (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid. Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte Per Jørgen Nygreen, Head of Technology & Software (København) på telefon: +45 33 63 93 00 eller pjn@pv.eu eller Stine Sønstebø, Attorney-at-law Trademarks & Legal i Norge på telefon +47 22 00 74 36 eller sts@pv.eu

Send din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning inkl. CV og kopi af relevante eksamensbeviser til job@pv.eu mærket ’erfaren patentrådgiver/Norge’.

Vi vil løbende afholde samtaler, da vi ønsker, at den rette kandidat kan starte hurtigst muligt.

Vær opmærksom på, at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Arbejdssted

Plougmann Vingtoft
C.J. Hambros plass 2C
0164 Oslo

LÆS OGSÅ: