Brænder du for teknik, og har du erfaring med patentarbejde?

Headerbillede: Succo / Pixabay.com

Vi søger lige nu en patentrådgiver (cand. scient./ingeniør) inden for det tekniske område (primært elektronik) med gode konsulentevner til vores kontor i København

Jobbet

Hos Plougmann Vingtoft vil du blive del af et erfarent og skarpt team af patentrådgivere, som arbejder professionelt med patentering og kommercialisering af udvikling på højeste niveau. Vi arbejder for en bred vifte af kunder, herunder universiteter og en lang række højteknologiske virksomheder fra både ind- og udland.

Efter en introduktion til vores kundeportefølje og oplæring i vores forretningsgange vil du skulle opbygge din egen sags- og kundeportefølje, selvfølgelig i et tempo, der modsvarer din erfaring og dine kompetencer. Det betyder, at du hurtigt får en meget selvstændig og fri rolle i jobbet og i din pleje og udvikling af kunderelationerne.

Din profil

Du er uddannet cand. scient./ingeniør gerne med speciale i elektronik, og har allerede nogle års erfaring med patentarbejde, så du har mulighed for hurtigt at indtræde i rollen som sagsansvarlig. Du skal have lysten til og talentet for at arbejde i et kundeorienteret og kommercielt miljø, hvor du samtidig kan få rig lejlighed til at dyrke opgaveløsning med udgangspunkt i dine naturvidenskabelige kompetencer.

For at matche rådgiverrollen bør du menneskeligt være udstyret med et veludviklet ’relations- og netværksgen’, være opsøgende og udadvendt af natur og trives i mødet og dialogen med andre mennesker. Vi lægger vægt på, at du kan se dig selv som del af en organisation, hvor værdier som engagement, troværdighed, kreativitet og professionalisme er i højsædet både i forhold til kunderne og i samarbejdet med dine kolleger.

Du har solide dansk- og engelskkundskaber og er dygtig til at kommunikere på begge sprog både på skrift og i tale.

Vi tilbyder

At du kan blive del af en spændende vidensvirksomhed med dialog på tværs af organisationen, højt til loftet og korte beslutningsveje. Vi har et godt kollegialt sammenhold og kontor beliggende få meter fra Københavns Universitets Søndre Campus og tæt på DR Byen-metrostation. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kompetencer og din erfaring og naturligvis også omfatter en række personalegoder, blandt andet mad- og frugtordning, massageordning, sommerfest samt personaleforening med fredagsbar, vinsmagning.


Som patentrådgiver er det vigtigt at forstå kundens produkt og kommercielle situation helt til bunds. Her er det European Patent Attorney og partner Peter Sørensen (t.h.), der er på besøg i Kamstrups testlaboratorium nær Skanderborg.

Har du spørgsmål?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte Per Jørgen Nygreen, Head of Technology & Software (København): Telefon: +45 33 63 93 27 – e-mail: pjn@pv.eu

Send din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning til job@pv.eu, skriv “Erfaren patentrådgiver” i emnefeltet, og vedhæfte både CV og eksamensbeviser samlet i et pdf-dokument. Vi vil løbende afholde samtaler, da vi ønsker, at den rette kandidat kan starte hurtigst muligt.

Vær opmærksom på at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Arbejdssted

Plougmann Vingtoft, Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. I 2017 blev vi kåret som ‘Firm of the Year’ af det uafhængige rankingmagasin ‘Managing Intellectual Property’. Vi har ca. 75 ansatte fordelt på vores kontorer i København (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid. Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

LÆS OGSÅ: På oplevelsesrig weekendtur med medarbejderne i Riga
LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtoft kåret som de allerbedste for 10. år i træk!