Bedst inden for patenter og varemærker for 11. år i træk

Headerbillede: Twenty20.com

Vi er meget stolte over igen i år at kunne meddele, at vores firma er blevet placeret i den mest fornemme kategori, ’Tier 1’, i den uafhængige og globale IPR-undersøgelse ’World IP Survey’.

Plougmann Vingtoft bliver således for 11. år i træk anerkendt som et af Danmarks absolut førende IPR-rådgivningsfirmaer inden for kategorien ”Patent Prosecution”, som er betegnelsen for det arbejde, der udføres med virksomheders opfindelser før og efter patentudstedelse – herunder mundtlige og skriftlige forhandlinger med Den Europæiske Patentmyndighed (EPO) i München.

Her er et lille udpluk af de udtalelser, IP Stars har modtaget om PV i deres research:

(…) a well-known Scandinavian IP firm which is highly recommended for patent prosecution and portfolio management work.

 

(…) Excellent service and very good at explaining complex issues to non-specialists.

 

(…) They are willing to pull out all the stops when we need urgent assistance.

 

Det er rankinginstituttet ’Managing Intellectual Property’ (MIP), der står bag kåringen af de førende IPR-virksomheder- og rådgivere over hele verden. Rangeringen er baseret på offentlig tilgængelig information, udførlige spørgeskemabesvarelser, hvor firmaerne indsender deres mest skelsættende kundesager samt grundige 1:1-interviews med branchefolk og patentkunder fra industrien.

MIP World IP Survey anses af samme grund som den mest tilbundsgående og respekterede undersøgelse, der foretages af IPR-branchen.

Ud over at inddele verdens patentfirmaer i forskellige ”tiers”, udarbejder MIP’s researchere også en liste over såkaldte ’IP Stars’, som er de rådgivere, de anser som topeksperter inden for bestemte juridiske specialeområder.

Vores tre IP Stars med speciale i patenter er:

Det er værd at bemærke, flere af vores eksperter er omtalt i IP Stars-undersøgelsen, herunder Per Jørgen Nygreen, Katja Sørensen, Thomas Nygaard, Jakob Schwalbe Lohmann og Andreas Lauge Christensen.

Derudover er vores varemærkechef Ellen Breddam igen i år kåret som Trademark IP Star. Ellen og hendes team har bl.a. fået følgende ord med på vejen:

Breddam is commended by clients: “She provides practical solutions adapted to our industry,” says one; another client appreciates her “prompt feedback, ability to listen to customers and trustworthiness.” Breddam is supported by a team of legal assistants and trade mark attorneys. A client appreciates the team’s “flexibility” and “cost transparency”.

Som fortalt i en tidligere nyhed, er Plougmann Vingtoft desuden placeret som ét af de mest anbefalelsesværdige firmaer i Danmark i 2018, når det drejer sig om varemærke- og designrådgivning. Læs hele nyheden her.

LÆS OGSÅ: Et smut til Kina på årets hidtil varmeste dag