Det havde du nok ikke regnet med…

Kan man lave en blog om immaterielle rettigheder? Og giver det overhovedet mening at åbne for sluserne og stryge om sig med guldkornene af sin efterspurgte viden? Ovenikøbet i en branche præget af hemmelighedskræmmeri?

Svaret er ja.

Vi tror nemlig på, at viden giver værdifuld indsigt – hvad enten man er nystartet iværksætter eller har en etableret virksomhed.

Vores rådgiverteam har mange års erfaring og ønsker om at klæde alle interesserede på til at forstå og udnytte det enorme potentiale der eksisterer inden for områderne patenter, varemærker og designs.

Vi er klar over, at blogging måske er lidt ukendt og ubenyttet i IPR-branchen. Det immaterialretlige felt er for mange lig med uforståelig jurasnak, tykke ringbind og kringlede formularer. Men som læser af vores blogklumme vil du opleve, at det langt fra er tilfældet.

På vores nye blog lægger vi os i selen for at levere ”best practices” inden for vores område. Og vi vil gøre os umage med at levere et væld af overraskende og nyttige råd, viden og informationer, pudsige og banebrydende retslige afgørelser, interessante ekspertudtalelser mm.

Der vil med andre ord være noget godt i vente for dig, uanset om du er en novice inden for IP eller allerede arbejder fokuseret og strategisk med dine rettigheder.

Så tilmeld dig vores blog ved at udfylde den blå ”SUBSCRIBE”-boks til højre for denne artikel og få sendt spændende vinkler på den immaterialretlige verden direkte til din online-hoveddør, mailboksen.

God læselyst!

Mange hilsner

Ellen Breddam
Head of Trademarks

Plougmann Vingtoft