•  

Patenter

Det overordnede formål med vores patentrådgivning er at beskytte dine investeringer i nye produkter og teknologier og omsætte disse til forretningsmuligheder og øget konkurrenceevne på markedet.

Hos Plougmann & Vingtoft hjælper vi vores kunder med operationelle, taktiske og strategiske opgaver i forbindelse med beskyttelse af deres immaterielle ejendomme.

Vi tilbyder rådgivning gennem hele patenteringsprocessen fra at foretage søgninger og analyser, udarbejdelse af strategi og evalueringer til udarbejdelse og myndighedsbehandling af patentansøgninger.

Specialiserede industriteams
Vi arbejder med en 'best man for the job' tankegang, hvilket betyder at vi har adskillige industri-specifikke teams, der samarbejder om at tilbyde den bedste rådgivning og service til vores kunder. Vi har to hovedindustriområder: Life science & Chemistry med teamlederne Katja Sørensen og Technology & Software med teamlederne Per J. Nygreen og Peter Sørensen.

Forretningsforståelse
Vores attorneys' 'state-of-the-art' tekniske og juridiske viden er kombineret med kommunikative og projektleder evner, hvilket sikrer at de kan tilrettelægge proces og kommunikation efter den enkelte kundes individuelle behov.

Vi sætter en ære i at forstå vores kunders forretningsmæssige mål og hvordan deres patenter passer strategisk ind i disse mål.

Oppositions and Litigations
Vi tilbyder rådgivning inden for Oppositions and Litigations med et stærkt team bestående af European Patent Attorneys Kim Wagner, Henrik SkødtPeter SørensenChristian Christiansen and Erik Sigh. Konsulenterne i dette team er meget erfarne og kompetente inden for specialiserede dele af patenteringsprocessen.

Under sager ved Den Europæiske Patentmyndighed samt i tvister vom IPR ved nationale domstole, sikrer vores erfaring, at vi kan overskue casens informationer, påpege centrale pointer i casen og udarbejde en strategi hurtigt og effektivt.

Du er velkommen til at kontakte en af vores kvalificerede patent attorneys for mere information omkring vores services inden for patentrådgivning.