Patenter

Headerbillede: Josch13 / Pixabay.com

Med patenter kan I beskytte jeres opfindelser, nyudviklinger og idéer, tiltrække stærke investorer, og undgå at spilde utallige timer på forskning og udvikling af et produkt eller en teknologi, som andre allerede har fået patent på. 

Vi rådgiver alt fra store multinationale virksomheder til innovative iværksættere og start-up firmaer om patenter og patentrettigheder.

Vores eksperter hjælper dig sikkert gennem såvel forundersøgelse som hele patenteringsprocessen.

Specialiseret rådgivning om patenter

Vi arbejder i industri-specifikke teams. Det betyder, at vores erfarne rådgivere er specialister inden for hvert deres tekniske område, så vi hurtigt kan sætte os ind i jeres unikke produkt, og den teknologi, der ligger bag jeres opfindelse.

Har du allerede erfaring med patenter, kan du læse mere om vores ydelser under menupunktet Patentrådgivning

 

Har I styr på jeres patenter og IP-rettigheder?

Alt for mange virksomheder – såvel nystartede iværksættere som større virksomheder – overser vigtigheden af at have styr på rettighederne til deres produkter og teknologier.

De fleste virksomheder er helt klar over betydningen af at have en gennemtænkt salgs- og markedsføringsstrategi, en velovervejet plan for distribution osv. Hovedfokuset bliver typisk lagt på at få produktet eller opfindelsen ud på markedet, og derfor overser man vigtigheden af at få patenteret sin nyudvikling.

Det betyder desværre, at beskyttelse af ens immaterielle rettigheder i form af patenter, varemærker og designbeskyttelse (IPR) ofte kommer ind alt for sent i forløbet eller i værste fald først efter ens opfindelse er blevet kopieret. Og det kan koste ekstremt dyrt.

Undgå at spilde dyrebare tid

Har man ikke styr på sine rettigheder kan de mange timer, man har brugt på forskning og udvikling med andre ord være spildte. Andre kan allerede have opnået patent på det produkt eller den teknologi, man har investeret tid og penge i at udvikle, og det kan have katastrofal betydning for virksomheden.

Læs mere om vores kompetencer inden for patenter og patentrådgivning

 

Kontakt en af vores kvalificerede patenteksperter for mere information omkring vores services inden for patentrådgivning

 

Tilbage til Services

Del