•  

Om os

Plougmann & Vingtoft er et europæisk IPR-konsulentfirma der sætter IPR på dagsordenen hos vores kunders topledelser. Vores mission er at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem arbejdet med IPR.

I et videnssamfund er IPR fundamentet for mange succesfulde virksomheder hvad enten IPR bruges offensivt, defensivt eller taktisk. Derfor er IPR også et anliggende for vores kunders topledelser, og det er vores opgave at hjælpe dem til at træffe og gennemføre de rigtige beslutninger.

Desuden er virksomheders arbejde med IPR en lang proces i et kompliceret, globalt system. Vi er vores kunders navigatør i den proces: vi gør den overskuelig og har en holdning til hvad der undervejs bedst kan betale sig for vores kunder.

Altså er vi: Your navigator to competitive power®

 

Vi beskæftiger 70 dedikerede medarbejdere, som tager sig af vores brede kundekreds bestående både af innovative opstartsfirmaer og store multinationale virksomheder inden for alle industrier.

Vores seks kontorbeliggenheder i København, Aarhus, Oslo, München, Madrid og Bergen understøtter vores europæiske position og giver os mulighed for at servicere kunder i hele Europa.